FREEM BRANDHÆMMENDE UNDERTØJ

21 Undertøj brandhæmmende undertøj til banesport

Freem U21 undertøjssæt består af balaclava, langærmet t-shirt og bukser. Det er blevet realiseret efter FIA-standarden 8856-2018, som er den nye FIA-standard.

Det elastiske stof med innovativt 3D-mønster giver enestående sikkerhed og beskyttelse mod varmeoverførsel.

Det brandhæmmende baneundertøj har en ergonomisk linje med en fremragende pasform, og syningerne er placeret for at forhindre enhver trykzone på førerens krop.

Hver beklædningsgenstand kan tilpasses med grafik og logoer med brandhæmmende tryk.

Størrelser

Størrelser: XS - XXL.

Skræddersyet

Der er muligt få printet logoer, mønstre mv., som på anmodning beregnes.

FREEM BRANDHÆMMENDE UNDERTØJ

007 Undertøj til banesport (gammel homologering)

Freem brandhæmmende undertøj 007 består af balaclava, trøje, bukser og sokker. Undertøjet opfylder FIA 8856-2000 homologeret, som er den gamle homologering, men som stadig anvendes i de fleste mesterskaber de kommende år. Læs mere her om den nye FIA-standard, og hvornår den gamle udløber.

Det er ergonomisk designet ved at bruge flade syninger så de er placeret uden at skarve. Undertøjet er lavet så det kan ånde og tørre hurtigt med hurtigtørende Nomex tekstil.

 

 

Lad os hjælpe dig med dit design!

Takket være mange års erfaring og italiensk håndværk, er Freem i stand til at kombinere mode og motorsport. Innovative produkter sikrer en høj sikkerhed, hjælper på ydeevnen og giver et stilfuldt look med en bred vifte af tilpasningsmuligheder.