FREEM BRANDHÆMMENDE UNDERTØJ

007 Undertøj

Freem brandhæmmende undertøj 007 består af balaclava, trøje, bukser og sokker. Det er ergonomisk designet ved at bruge flade syninger så de er placeret uden at skarve. Undertøjet er lavet så det kan ånde og tørre hurtigt med hurtigtørende Nomex tekstil.

FIA 8856-2000 homologeret | Brandsikker

Størrelser

Størrelser: XS - XXL.

Skræddersyet

Der er muligt få printet logoer, mønstre mv., som på anmodning beregnes.

FREEM BRANDHÆMMENDE UNDERTØJ

F7 Undertøj

Undertøjet er udviklet og udgivet eksklusivt af Freem sammen med medicinske forskere. Denne seneste innovation inden for motorsport køretøj hjælper køreren med at forbedre sin præstation.

Sættet består af både overdel og underdel, med koordineret brandsikkert silikone, strategisk placeret over 5 punkter rundt på kroppen. Med tre års forskning og udvikling med højprofilerede kørere på baner og i simulatorer, har Freem leveret målbare data, der viser, at F7-undertøjet hjælper med at forbedre koncentration og fysisk ydeevne. Trøje og bukser er designet til at blive brugt sammen til at opnå det bedste resultat.

FIA 8856-2000 homologeret | Brandsikker

Lad os hjælpe dig med dit design!

Takket være mange års erfaring og italiensk håndværk, er Freem i stand til at kombinere mode og motorsport. Innovative produkter sikrer en høj sikkerhed, hjælper på ydeevnen og giver et stilfuldt look med en bred vifte af tilpasningsmuligheder.