FREEM KARTINGSKO

Freem kartingsko D07K er en karting letvægt sko, der nemt kan ånde og herved forbliver foden åndebar og tør. Kartingskoen D07K er lavet af læder. Modellen fås i sølv/sort og blå/sølv. D07K koster 1.199 kr. og kan købes her.

Den nye model S19 and S19Plus er samme design som til skoen der anvedes på banesport. Kartingskoen er dog ikke brandhæmmende, og derved uden holomigation. Dette er hellere ikke et krav til karting, og derfor den idéelle sko til gokart. Læs mere om skoen nedenfor.

 

Kartingsko S19 and S19Plus

Der er muligt at sammensætte sine egne farveønsker som medregnet i prisen. Herudover kan du både få print og broderinger i form af logoer eller mønstre på skoen, som på anmodning beregnes. S19 er uden en flap over snørrebånd og S19Plus er med flap over snørrebånd. Prisen er den samme. Derudover kan skoen fås i havle størrelser også.

  • Standard størrelser: 33 – 47
  • Materiale: Rigtig læder

Pris: 2.999 kr. inkl. moms.

Snørebånd

Fås i følgende farver på anmodning: Red, fluro orange, fluro gul, fluro grøn, grøn og royal blå.

Pris: 50 kr. inkl. moms.

Freem snørrebånd

Udvalg af farver

Nedenfor ses udvalget af farver i læder og hullet læder.

Brandhæmmende køresko

Lad os hjælpe dig med dit design!

Takket være mange års erfaring og italiensk håndværk, er Freem i stand til at kombinere mode og motorsport. Innovative produkter sikrer en høj sikkerhed, hjælper på ydeevnen og giver et stilfuldt look med en bred vifte af tilpasningsmuligheder.