FREEM INDENDØRS GOKART UDSTYR

KARTING KØREDRAGT TIL INDENDØRS GOKART

FREEM INDENDØRS GOKARTDRAGT

Freem indendørs gokartdragt er det perfekte valg, hvis du kører udlejningsgokart indendørs, og ønsker en dragt i høj kvalitet, som du kan bruge de næste mange år. Køredragten er lavet i bomuld og polyester med samme detaljer som fra Freem karting dragten K19, som anvendes udendørs til nationale og internationale mesterskaber.

Eftersom FIA og CIK, som er de internationale kartingforbund har en høj sikkerhedsstandard for udendørs gokart, er K19 dragten meget kompleks i dens opbygning. Her adskiller denne dragt sig, som er mere simpel og derfor også et billigere alternativ.

Med denne køredragt har du mulighed for at vælge mellem navy blå, sort, grå, grøn og rød. Hertil er det muligt at få print eller broderet logoer.

  • Farver: Navy blå, sort, grå, grøn og rød
  • Størrelser: 44-62

Priser starter fra 2499 kr. inklusiv moms. Læs mere nedenfor. 

Nederst på siden kan du se og læse om produkter som du kan anvendes til indendørs gokart. Dette gælder blandt andet kartingsko, kartinghandsker, kartingundertøj mv.

Køredragt størrelser

Tillægspriser på indendørs dragte

  • Opstart af logo*: 625 kr. inkl. moms.
  • Brodering pr. logo: 125 kr. inkl. moms.
  • Navn på bælte: Gratis
  • Flag på bælte: Gratis
  • Navn på ryg: 125 kr. inkl. moms.
  • Navn på ben (pr. side): 125 kr. inkl. moms.

*Der betaltes for opstart af ”hulfil” / ”broderingsfil” for nye logoer som ikke tidligere er blevet brugt af Freem. Hvis logoet bruges flere steder på samme dragt, eller på flere forskellige dragter skal der ikke betales opstart. Dog skal der betales ny opstart hvis logoet bruges flere steder. I det tilfælde at logoets størrelse varierer mere end 15%. 

Lad os hjælpe dig med dit design!

Takket være mange års erfaring og italiensk håndværk, er Freem i stand til at kombinere mode og motorsport. Innovative produkter sikrer en høj sikkerhed, hjælper på ydeevnen og giver et stilfuldt look med en bred vifte af tilpasningsmuligheder.

Kontakt os lad os hjælpe dig med at sætte farver og logoer de rette steder inden du bestiller.