Med Freem kan du vælge blandt vores mange dragtdesigns som du finder i links længere nede på siden. Det er også muligt at få lavet sit helt unikke design mod ekstra betaling.

Det er ikke muligt at redigere filerne med mindre du selv har grafiske programmer, men ellers gør vi det gerne. Vi skal blot vide, hvilke farver du ønsker på de designs du vælger i DropBox mappen. Derudover skal vi bruge sponsorlogoer i vector grafisk.

Nedenfor er et eksempel på, hvordan denne process kan foregå. Step 1,2 & 3.

Vær opmærksom på, at der er specielle farver at holde sig indenfor, om det er til køredragte indenfor karting og banesport, eller om det er til køresko inden for karting eller banesport.

Nedenfor finder du standardstørrelser samt et skema, hvis du ønsker dragten på specialmål.

Du kan altid skrive eller ringe, hvis du har spørgsmål.

VÆLG ELLER DESIGN DIN DRAGT.

1
Freem specialdesignet køredragt

VI DESIGNER DIN DRAGT MED FARVER.

2
Freem specialdesignet køredragt

FÅ LOGOER OG GRAFIK PÅ.

3
Freem specialdesignet køredragt

Måleskemaer - Standard størrelser

Måleskema til standardstørrelser for motorsport og karting dragte til vokse og børn, herunder undertøj, regndragt, handsker, ribbensbeskytter, sko, vandtætte handsker og vandtæt skocover.

Måleskema - Udfyld selv

Udfyld selv formularen, hvis du ønsker at få dit køretøj skræddersyet. Klik nedenfor, hvor du kommer ind på dropbox, og en video vil guide dig igennem målene. Vi hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål under vejs i processen. Formularen gælder både til mænd, kvinder og børn. Bruger du ribbensbeskytter i gokart, skal du huske dette mål.
Specialdesignet køredragt

Motorsport dragte

Skabeloner

Motorsport sko

Skabeloner

Karting dragte

Skabeloner

Karting sko

Skabeloner

Freem katalog 2022

Se vores nye spændende Freem katalog 2022 ved at klikke på billedet til højre for. Her kan du læse om de mange produkter, samt se det brede udvalg.

Freem katalog 2022

Lad os hjælpe dig med dit design!

Takket være mange års erfaring og italiensk håndværk, er Freem i stand til at kombinere mode og motorsport. Innovative produkter sikrer en høj sikkerhed, hjælper på ydeevnen og giver et stilfuldt look med en bred vifte af tilpasningsmuligheder.